Hyra lägenhet på Östermalm!

När vi hittar en ledig lägenhet på Östermalm meddelar vi dig direkt via e-post och sms!
Registrera dig för endast 299 kr (399 kr) och fixa ditt förstahandskontrakt på Östermalm redan idag!

Starta här

Vi hjälper dig att hitta lediga lägenheter på Östermalm

Det finns många personer som är motiverade att hitta en bostad att hyra på Östermalm. Att säkra ett förstahandskontrakt kan ibland kännas som en omöjlig uppgift, men genom Snabbostad.se kan du enkelt upptäcka tillgängliga lägenheter på Östermalm.

En stor del av hyresvärdarna väljer att annonsera sina lediga lägenheter på Östermalm online istället för att använda traditionella bostadsköer. Dessa bostäder går antingen till den som först anmäler sitt intresse eller så sker ett urval eller lottning bland de som snabbast anmäler sitt intresse.

Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet på Östermalm. Snabbostad.se kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns på Östermalm. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. Aktivering av ditt konto kostar endast 299 kr (399 kr) för 30 dagars e-postbevakning.

Få lägenhet med förstahandskontrakt på Östermalm!

Vi vet att det kan vara mycket svårt att hitta hyresrätt på Östermalm, det var därför vi startade den här tjänsten. Snabbostad.se är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hitta en lägenhet redan idag utan krav på tidigare kötid. Genom att tipsa om "först till kvarn"-lägenheter direkt när de publiceras så ökar vi dina möjligheter till att snabbt kunna hyra lägenhet på Östermalm.

För att säkra ett förstahandskontrakt på en hyresbostad på Östermalm utan att vänta i bostadskö måste du vara snabb. Dessa bostäder finns oftast tillgängliga online under en kort tid, och det kan vara utmanande att övervaka dem själv. När du registrerar dig på Snabbostad.se och aktiverar din lägenhetsbevakning, informerar vi dig omedelbart när en "först till kvarn"-lägenhet publiceras online. Därmed ökar du dina möjligheter att hitta en lägenhet på Östermalm.
Snabbostad ger bra hjälp till snabb bostadssökning med bred övervakning
Erik Pettersson

Hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm utan kö redan idag!

Starta här
Genom att besöka Snabbostad.se godkänner du vårt användande av kakor.
  Copyright © 2023 Snabbostad. All Rights Reserved.