Hyra lägenhet på Södermalm!

När vi hittar en ledig lägenhet på Södermalm meddelar vi dig direkt via e-post och sms!
Registrera dig för endast 199 kr (299 kr) och fixa ditt förstahandskontrakt på Södermalm redan idag!

Starta här

Hur vi hjälper dig att hitta lediga lägenheter på Södermalm

Det är många som är intresserade av att hyra lägenhet på Södermalm. Att få ett förstahandskontrakt kan kännas omöjligt, men genom Snabbostad.se kan du enkelt hitta lediga lägenheter på Södermalm utan att behöva stå i kö.

Många hyresvärdar lägger ut sina lediga lägenheter på Södermalm på nätet istället för att använda sig av någon bostadskö. Antingen så går dessa lägenheter till den som är först med att anmäla sitt intresse eller så väljs eller lottas hyresgästen fram bland de som är snabbast med att anmäla intresse.

Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet på Södermalm. Snabbostad.se kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns på Södermalm. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. Aktivering av ditt konto kostar endast 199 kr (299 kr) för 30 dagars e-postbevakning.

Hitta lägenhet med förstahandskontrakt på Södermalm redan idag!

Vi vet att det kan vara mycket svårt att hitta hyresrätt på Södermalm, det var därför vi startade den här tjänsten. Snabbostad.se är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hitta en lägenhet redan idag utan krav på tidigare kötid. Genom att tipsa om "först till kvarn"-lägenheter direkt när de publiceras så ökar vi dina möjligheter till att snabbt kunna hyra lägenhet på Södermalm.

För att få ett förstahandskontrakt en hyresrätt på Södermalm utan att stå i bostadskö måste du vara snabb. Dessa lägenheter ligger oftast ute på nätet en kort tid och det är svårt att själv kunna bevaka dessa lägenheter. När du registrerar dig på Snabbostad.se och aktiverar din lägenhetsbevakning får du meddelande från oss direkt när en "först till kvarn"-lägenhet läggs ut på nätet. Du kan då få chansen till att hyra lägenhet på Södermalm utan att behöva stå i kö.

Varför ska man hyra lägenhet på Södermalm?

Södermalm är en stadsdel i Stockholm innerstad, oftast kallad Söder i vardagstal. Södermalm stadsdelsområde har dryg 130 000 invånare och omfattar förutom Södermalm stadsdelarna Långholmen, Reimersholme, Södra Hammarbyhamnen, Gamla stan och Riddarholmen. Södermalm har en spännande bebyggelse med ett flertal kulturminnesmärkta byggnader. På Södermalm finns en blandning av lägenheter, både hyresrätter och bostadsrätter i olika storlekar. Stadsdelen erbjuder även ett brett utbud av affärer, restauranger och caféer.
Enkel och bekväm bevakning av hyresrätter i Stockholm!
Mohammed Khalil

Hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm utan kö redan idag!

Starta här
Genom att besöka Snabbostad.se godkänner du vårt användande av kakor.
  Copyright © 2023 Snabbostad. All Rights Reserved.