Hyra lägenhet på Södermalm!

När vi hittar en ledig lägenhet på Södermalm meddelar vi dig direkt via e-post och sms!
Registrera dig för endast 299 kr (399 kr) och fixa ditt förstahandskontrakt på Södermalm redan idag!

Starta här

Så hjälper vi dig hitta lediga lägenheter på Södermalm

Det finns en betydande efterfrågan på att hyra lägenheter på Södermalm, och att få ett förstahandskontrakt kan ibland kännas som en omöjlig uppgift. Tack vare Snabbostad.se kan du enkelt hitta tillgängliga lägenheter på Södermalm utan att behöva stå i kö.

Många hyresvärdar väljer att annonsera sina tillgängliga lägenheter på Södermalm på internet istället för att förlita sig på en traditionell bostadskö. Antingen tilldelas dessa bostäder till den första som anmäler sig, eller så väljs/lottas hyresgästen ut bland de som snabbast anmäler sitt intresse.

Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet på Södermalm. Snabbostad.se kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns på Södermalm. Så fort en "först till kvarn"-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS. Aktivering av ditt konto kostar endast 299 kr (399 kr) för 30 dagars e-postbevakning.

Få hjälp med förstahandskontrakt på Södermalm idag.

Vi vet att det kan vara mycket svårt att hitta hyresrätt på Södermalm, det var därför vi startade den här tjänsten. Snabbostad.se är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hitta en lägenhet redan idag utan krav på tidigare kötid. Genom att tipsa om "först till kvarn"-lägenheter direkt när de publiceras så ökar vi dina möjligheter till att snabbt kunna hyra lägenhet på Södermalm.

För att hitta ett förstahandskontrakt för en hyresrätt på Södermalm utan att stå i bostadskö måste du vara snabb. Lägenheterna ligger ofta ute på nätet en kortare tid och det kan därför vara svårt att själv bevaka dem. När du registrerar dig på Snabbostad.se och aktiverar din lägenhetsbevakning får du meddelande från oss omedelbart när en "först till kvarn"-lägenhet publiceras. Du kan därmed få chansen att hyra lägenhet på Södermalm utan att stå i kö.

Varför ska man hyra lägenhet på Södermalm?

Södermalm är en stadsdel i Stockholm innerstad, oftast kallad Söder i vardagstal. Södermalm stadsdelsområde har dryg 130 000 invånare och omfattar förutom Södermalm stadsdelarna Långholmen, Reimersholme, Södra Hammarbyhamnen, Gamla stan och Riddarholmen. Södermalm har en spännande bebyggelse med ett flertal kulturminnesmärkta byggnader. På Södermalm finns en blandning av lägenheter, både hyresrätter och bostadsrätter i olika storlekar. Stadsdelen erbjuder även ett brett utbud av affärer, restauranger och caféer.
Ett bra alternativ till Stockholms bostadsförmedlingar
Sara Lindgren

Hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm utan kö redan idag!

Starta här
Genom att besöka Snabbostad.se godkänner du vårt användande av kakor.
  Copyright © 2023 Snabbostad. All Rights Reserved.