Så fort du har registrerat dig och aktiverat din lägenhetsbevakning så startar vi automatiskt en hyresrättsbevakning åt dig där du omedelbart får meddelanden om nya "först till kvarn"-lägenheter!

Aktivering av din lägenhetsbevakning kostar endast 299 kr (399 kr) för 30 dagars bevakning via e-post. Du kan även köpa till bevakning via SMS för 99 kr.

Hur du kan hitta hyresrätt i Stockholm

Genom vår tjänst kan du hitta hyresrätt i Stockholm utan kö. Många hyresvärdar lägger ut hyresrätter utan krav på tid i bostadskön som går till den som ansöker först. Vi bevakar dessa "först till kvarn"-lägenheter åt dig så att du får möjlighet till en hyresrätt i Stockholm utan kö. Att själv bevaka dessa lägenheter är nästintill omöjligt och tar mycket tid. Istället för att sitta vid datorn kan du ägna dig åt bättre saker och få information om lediga lägenheter med förstahandskontrakt i samma ögonblick som de läggs ut på nätet.

Vi hjälper våra kunder att få en hyresrätt i Stockholm med kranskommuner. Genom oss kan du hitta en lägenhet i centrala områden som Östermalm, Söder och Centrum men även i kranskommuner som Sollentuna, Bromma och Arlanda.

Genom att registrera ett konto accepterar du våra villkor.
Pengarna tillbaka om du inte är nöjd med bevakningen av lägenheter och bostad.
Har du redan ett konto? Logga in
Glömt ditt lösenord? Återställ lösenord
Ett bra alternativ till Stockholms bostadsförmedlingar
Sara Lindgren

Genom att besöka Snabbostad.se godkänner du vårt användande av kakor.
  Copyright © 2023 Snabbostad. All Rights Reserved.