Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm.
Detta gör vi genom att skanna av samtliga hyresvärdar i Stockholm var 30:e sekund efter nya "först till kvarn"-lägenheter. Det vill säga lägenheter där du inte måste stå i kö utan där det istället är den som först skickar in sin intresseanmälan som får lägenheten. Vi meddelar dig sedan direkt via e-post och sms när en ny lägenhet som matchar dina önskemål läggs ut på nätet och kan på så sätt se till att det är just du som får kontraktet.
Registrera ditt konto här och starta sedan din lägenhetsbevakning.
När du har aktiverat din lägenhetsbevakning så kommer du att bli meddelad direkt när en ny "först till kvarn"-lägenhet som matchar dina önskemål läggs ut på nätet.
Vår lägenhetsbevakning kostar endast 299 kr (399 kr) för 30 dagar. Det är även möjligt att välja till SMS-utskick för 99 kr.
Alla betalningar sker via Klarna. Du kan betala med Visa, Mastercard eller faktura.
Nej, vi har ingen bindningstid. Du kan när som helst själv välja att avsluta din lägenhetsbevakning. Avslutar du din lägenhetsbevakning i förtid kan du fortsätta att ta del av din lägenhetsbevakning tills när din nuvarande faktureringsperiod tar slut.
Ja, för att du inte ska missa några lägenhetstips förlänger vi automatiskt din lägenhetsbevakning var 30:e dag. Du kan när som helst välja att inaktivera automatisk förnyelse av din lägenhetsbevakning under dina kontoinställningar.
Vår pengarna-tillbaka-garanti innebär att ifall du inte är nöjd med vår tjänst och hör av dig till oss inom 14 dagar från tjänstens start på kontakt@snabbostad.se och svarar på några korta frågor så betalar vi tillbaka pengarna.
Ja, det fungerar!
Vi meddelar varje månad om ca 200 nya "först till kvarn"-lägenheter, vilket ger dig en mycket bättre chans att få en lägenhet utan att behöva stå i kö.
Förra månaden så tipsade vi t.ex. om 37 st 1:or, 76 st 2:or och 44 st 3:or, samt flera större lägenheter!

Skulle du inte vara nöjd är du välkommen att höra av dig här här så hjälper vi dig.
Ett 20-tal hyresvärdar lägger ut alla eller delar av sina lediga lägenheter på nätet istället för att använda sig av en bostadskö. Antingen så går dessa lägenheter till den som är absolut
först med att anmäla sitt intresse eller så väljs eller lottas hyresgästen fram bland de som är snabbast med att anmäla intresse.

Hur som helst så gäller det att vara snabb och för att slippa sitta konstant vid sin dator eller telefon, ha en mängd fönster med olika hyresvärdars hemsidor uppe och trycka på uppdatera gång på gång, så registrerar du dig bara på Snabbostad.se och aktiverar din lägenhetsbevakning och får på så vis ett meddelande från oss direkt när en ny lägenhet läggs ut på nätet.
Vi hjälper våra kunder att få lägenheter i samtliga områden i Storstockholm, det vill säga alltifrån centrala områden så som Östermalm, Söder och Centrum till kranskommuner som Sollentuna, Bromma och Arlanda.
Du får ett meddelande på e-post och/eller sms beroende på vilken typ av lägenhetsbevakning du har köpt. Då vi skannar av samtliga hyresvärdar i Stockholm var 30:e sekund innebär det att du alltid blir meddelad direkt när en ny lägenhet dyker upp.
Nej, vi övervakar så kallade "först till kvarn"-lägenheter som inte kräver någon kötid utan där det istället är den som först anmäler sitt intresse som får lägenheten.

Däremot så kräver vissa hyresvärdar att man är registrerad innan man kan lämna in sin intresseanmälan. Det kan därför vara bra att ha registrerat sig hos dessa hyresvärdar i förtid så du direkt kan skicka in din intresseanmälan när du får ett meddelande om en lägenhet från oss. Vi informerar dig såklart om vilka dessa hyresvärdar är när du skapat ett konto så du i lugn och ro kan registrera dig hos dem.
Nej, Snabbostad.se äger inga bostäder utan bevakar istället de olika hyresvärdar som finns i Stockholm efter nya "först till kvarn"-lägenheter som vi sedan hjälper dig som kund att få.
En "först-till-kvarn"-lägenhet är en lägenhet där de första som anmäler sitt intresse hos hyresvärden är de som har störst chans att få lägenheten. Du behöver alltså inte ha någon form av tidigare kötid för en "först till kvarn"-lägenhet. Oftast ligger dessa lägenheter endast ute en kortare tid på webben.

Notera att vi även bevakar ett fåtal hyresvärdar som inte ger ut sina lägenheter utefter ”först-till-kvarn”-principen. De kan i de här fallen istället välja ut eller lotta ut lägenheten bland dem som varit tillräckligt snabba med att anmäla sitt intresse. Genom att använda vår tjänst har du även här en stor fördel då lägenheterna enbart ligger ut en kortare tid.
Det är "först till kvarn"-förstahandskontrakt på hyresrätter i Stockholm och Stor-Stockholm.
För de flesta lägenheter vi meddelar våra kunder om krävs det att du är:
  • Över 18 år
  • Fri från betalningsanmärkningar
  • Inkomst som är tillräcklig för att betala hyran.
Enkel och bekväm bevakning av hyresrätter i Stockholm!
Mohammed Khalil

Hitta ditt förstahandskontrakt i Stockholm utan kö redan idag!

Starta här
Genom att besöka Snabbostad.se godkänner du vårt användande av kakor.
  Copyright © 2023 Snabbostad. All Rights Reserved.